Friday, October 24, 2014

Stamp Chop untuk kedai online saya!!


Salam, setelah sekian lama menceburi bisnes online ini,  akhirnya saya tempah
juga stamp chop sendiri.huhu..
sebabnya?tak larat nak tulis satu2 alamat..
alamat ku lagi..alamat penerima lagi..

mula2..aku tempah stamp biase je..
tapi kena beli stamp pad lak..
malass..so tempah satu lagi
kali ni dengan ink!

dan hasilnya taraa!!!




Senang keje pasni..hehehe










Friday, October 3, 2014

www.facebook.com/kedaibajuanak2

Salam semua..lama betul tak update apa2 cite atau perkembangan dalam blog ni..
terus terang lepas terlibat dalam partime bisnes ni..masa lapang memang dah tkde


waktu keje, pas balik rumah spent masa dgn family..
kemas rumah..mop lantai bagai..
pastu layan customer nak beli baju bagai..perghhh..
rasa macam nak tercabut kaki dan tangan pun ada..
letih betul!


tapi..ntahlah..aku rasa seronok sangat bila buat part time bisnes
dapat ramai kawan dan kenalan baru..
semua dari customer..hahah..seronok pun ada..


buat masa ni..aku hanya menjual pakaian dan baju tidur(pijama) untuk anak2,,
trend sekarang mmg la FROZEN..tu mmg laku la
ada juga untuk kanak-kanak perempuan dan lelaki


buat masa...kami masih tiada kedai..
cuma beroperasi dari rumah sahaja
:)
ada ramai customer tanya kedai kami di mana..bla2..
insha Allah kan..satu hari nanti mana tau kami
mampu sewa kedai pula..
doakan ya bisnes aku ni..amin

oklah..
selain itu, aku ada jual jual beg untuk sekolah rendah dan preschool
Cantik2 kan?

semua tema Frozen dan juga dari kartun popular yang lain,,




Nak tengok koleksi baju frozen dan yang lain?


Boleh lawati online page kami di
http://www.facebook.com/kedaibajuanak2

Bye2



Friday, May 23, 2014

~ Harris & Aikido : Now Yellow belt


Alhamdulillah..grading untuk aikido dah kuar awal bulan lepas..
Abang harris dah lulus grading aritu.
sekarang dia dh guna yellow belt!

Tahniah abang..

:)








Tahniah abang!
Mama ngan ayah bangga dengan abang..
sebagai ganjaran kita sekeluarga sudah bercuti ke Sabah baru2 ni..

best sangat gi Sabah..
cuma masa macam tak cukup je untuk jln2 di sabah
banyak tempat tak gi

nanti aku akan update tentang percutian kami sekeluarga di sabah

:)