Friday, September 9, 2011

~ Kedai lampu hiasan murah..@ Puchong


~ Thanks to akak ku yang perkenalkan kedai lampu hiasa murah ni..dan juga credit pada tuan punyer blog moon sebab bagi review yang sangat berguna tentang kedai ni...untuk pengetahuan semua..kedai ni terletak dekat Puchong bersebelahan highway LDP (menghala ke Putrajaya /Cyberjaya)...

Lampu2 kat sini..memangla murah berbanding kedai yang lain..rata2 yang datang beli lampu kat sini kebanyakan dari jauh2...cth yang aku dengar aritu Nilai, sekitar Selangor...N  Sembilan dan lain2 tempat..
memang terkenal di kalangan pembeli..lampu kipas memang murah...pulak tuh staf diorg ni akan layan kita dengan sebaiknya..kami ni banyak minta advise dari staf diorg..mane lampu yang ok..led ke..dan
so far aku dan shairul memang berpuas hati...sebab dapat harga yang murah...sebab kami beli banyak lampu dan kipas kat sini..downlight, spotlight...lampu siling...:)

3 kali kami ke sana...sampailah tertinggal stroller Sarah...mujur staf dia tolong simpankan..terima kasih banyak2...hahaha..punyerla bersemangat beli lampu+kipas...hish hish

***Another tips...
Kalau korang nak dapatkan harga kipas yang murah..kena bayar cash..kalau guna kad kredit...diorg caj mahal sikit..memang harga kat sini jauh beza berbanding kedai2 lain..

Harga lampu lak kat sini sangatlah berpatutan...tak larat aku nak mendongak lampu2 kat siling tuh...memang rambang mata..tapi kami takleh rembat je..sebab bajet tak banyak...kang beli mahal2..bajet lari lak...
so cari gak lah lampu within our budjet... dan akhirnya kami beli lampu dinding dengan harga rm9.90 je..percaya tak? :)

 tengok tu..shairul tengah pening pilih lampu..hehehe


Tengah pilih lagi..test on suis dulu


So..kalau korang nak beli lampu dan kipas dengan harga yang berpatutan..dan murah...aku rekomen korang semua gi terjah kedai ini...:) Selamat membeli lampu..

2 comments:

cikpuding said...

slamat mndongak smpi sakit tengkuk yerrrrrrrrr.........

@naAzli said...

best nye dapat shopping lampu.rumah kite masih lg lampu kalimantang..hehe