Monday, September 19, 2011

~ Cuci-cuci rumah baru...

~ Sabtu 2 minggu lepas..shairul dan ayah mentua ku..bertingkus lumus cuci rumah baru kami...terima kasih banyak2...aku tak dapat nak bantu sangatt..baru nak cuci tingkap sliding je...si sarah..dah merengek2...mau dukung..haih...tak dapat nak buat pe pun..sudahnya..duk tengok anak2..huhu..

shairul guna water jet spray...cepat skit proses mencuci rumah..


Kami cuci rumah selepas rumah sudah siap dipasang kipas and lampu...rabak duit...takpelah bak kata shairul...kita pasangon shoot terus..pansi takyah nak pikir pasang lampu ke kipas...tu sebab kami pilih kipas KDK...review banyak yang kata brand kipas ni ok..tahan lame..

ni lampu downlight...

ni lampu siling

ni lampu kat meja makan...

ni lampu dinding...harga rm9.90 je..heheh



kalau perasan..kat luar kami ada pasang lampu spotlight..dan juga doorbell
kuat giler bunyi doorbell tu...heheheh



Proses seterusnya..kemas barang...wahhhhhh..malasnya aku...



No comments: